2009. január 13., kedd

Humanoid idiotizmus part II

Na, csak hogy legyen valami értelmes bejegyzés is, az előző kettő után.

Ezt kénytelen vagyok papírra (monitorra) vetni, mert ez a halálom. Mániám, hogy Youtube-on a kommenteket olvasgatom.
Vannak híííjjjj de értelmes videók, mint például: Egy cigány gyerek azt hiszi, hogy hűű de nagy rap-er és kurva értelmetlen szöveget nyomat a "zenéjébe", ami enyhét szólva magyarellenes (még hogy mi vagyunk rasszisták), és akik voltak olyan bátrak és lelki épségüket kockáztatva megnézték ezt a videót totál-brutálul leoltották az illetőt, hogy hogy lehet valami ilyen szar, mocskos cigányok ésatöbbi ésatöbbi (nem írom le, mert engem is rasszistának titulálnak). Ezzel nincs semmi baj, mert ami tényleg ennyire szar, mit az a videó... Bár a "dögöljön meg az összes rohadék"-al nem értek egyet. Nem kell, nem szabad őket bántani.
Ne süllyedjünk le mi is erre a szintre.

Na, de amikor olyan videók vannak fent Youtube-on, mint például Achmed, a halott terrorista, aminek ugyan politikai hangvétele van, de ez minket nem igazán érint elvégre nem sok közünk van ahoz, hogy Amerika épp szétrúgja a fél közel-kelet valagát és olyan kommenteket írnak hozzá, hogy zsidó propaganda, ráadásul a magyar politikai dolgokat is belekeverik, na az már enyhén szólva is arra utal, hogy "honfitársaim" IQ-ja a béka anus nyílása alatt van. Az okosabb fajtának már egy marék szárított molylepkéjével vetekszik, de meg nem haladja.

Az ilyen megnyilvánulásokat a Gyurcsányos videók alá kéne írni, nem Achmedhez, ráadásul szerintem az a Jeff mittoménmi nevű pasas azt se tudja, hogy Magyarországon milyen politikai dolgok folynak.
Őszintén szólva én sem tudom, de nem is érdekel. Jobb dolgom van annál, hogy ilyen idiótaságokkal foglalkozzak.

Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy az emberek még mindig szuperértelmesek, szeretnivalóak, békések és megértőek az embertársaikkal.

Ha valakinek a gúny nyelve olyan lenne mint a kínai, akkor tessék, leírom máshogy: Az emberek kretének, idióták, rúgnivalóak, faszkalapok, és hűűűűű de utálom őket.


Bocsánat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése