Fontos tudnivaló!

Gondoltam, nem árt, ha elárulok egy két dolgot a blogról, hogy elkerüljem a félreértéseket.

Mivel ez egy internetes dolog, óhatatlanul is erre tévedhet pár kósza lélek, akiknek nem biztos, hogy van fogalmuk arról, hogy miket művelek és épp ezért nem biztos az sem,hogy értik a blog lényegét.Ezúton tájékoztatom a kedves látogatókat, hogy a blognak NINCS lényege.....

Egyetlen célt szolgál, mégpedig: Kell egy tárhely ahová feltehetem rémisztően torz és gonosz elmém agyszüleményeit.

A blogot csak emiatt csinálom és csak a saját szórakoztatásom miatt, nem áll szándékomban megosztani a fél világgal a magánéletem.
Általában olyan bejegyzéseket gyártok, hogy "ezt meg ezt találtam neten", olyan nem nagyon van, hogy "ez meg ez történt velem ma", mert egyrészt senkinek semmi köze hozzá, másrészt meg különben is. Csak akkor írok ilyet, amikor valami extra röhejes dolgot műveltem és kényszert érzek rá, hogy megírjam.

A blogon a mániáim és gonosz világpusztító terveim kaptak helyet, amit nem biztos, hogy mindenki megért elsőre. De másodjára sem.... Sőt, lehet, hogy soha nem fogja megérteni.....

Emiatt természetesen nincs bűntudatom és semmilyen rossz érzésem, mert mint mondottam vala, nagy ívben teszek rá.
No meg persze... Ha a saját szórakoztatásomra csinálom, miért kéne, hogy érdekeljen, ki érti és ki nem a bejegyzéseket? (mellékesen megjegyezve: Akik kommentelnek, azokhoz szoktak írni, amit értenek.)

És akkor most, gyanítom felmerül mindenkiben egy kérdés: Miért nem írod le ezeket egy szöveges dokumentumba vagy egy füzetbe?

A válasz meglehetősen egyszerű. Azért, mert:
1. A füzeteket mindig elkeverem valahova
2. A szöveges dokumentumok elveszhetnek egy esetleges újratelepítés alkalmával
3. Nem  mentem le pendrive-ra, mert azokat is elkeverem
4. Egy egy újratelepítés után, amikor a képeim, és könyvjelzőim elvesztek, olyan jó dolog volt, hogy csak végig kellett nyálaznom a blogot, mert amit fontosnak vagy jónak vagy stb-nek ítéltem, ide betettem.....
5. Csak mert én azt mondtam és kész, vitának helye nincs!


Ezek fényében remélem mindenki belátja, hogy fölösleges értelmet, rendszert vagy logikát keresnie a blogban, mert nincs.

No, meg jobban belegondolva.... mit is írhatnék én a magánéletemről, ha feltünési viszketegségben szenvednék és okvetlen ki akarnám tárni a világ előtt?

Semmit.....

Amit meg leírtam, vagy le fogok írni a jövőben, az is töményen ki van/lesz figurázva, lsd.: A RIP bejegyzések, ahol egy egy elhullott állatomról írok "gyászjelentést".


De, hogy ne tűnjek olyan kőszívűnek. Természetesen örülök, ha új olvasója van a blognak, annak meg pláne, ha kommenteket is írnak.
Kicsit ellentmondásosnak tűnhet, hogy magamnak csinálom a blogot, mégis örülök a kommenteknek.
De hát ez van. Sőt, van szép számmal olyan bejegyzés, amit direkt azért írok, hogy megnézzem, milyen reakciót vált ki az olvasókból.

Nos, remélem minden kétséget eloszlattam, úgyhogy nincs más hátra, mint, hogy csókoltassam a már meglévő olvasókat és aktív kommentelőket.

Csók nektek, csak így tovább! :D

A leendő olvasóknak pedig: Google-zásra felkészülni!  (feltéve, ha meg akarod érteni a blog nemlétező lényegét)


Pápá! :D