2010. május 11., kedd

Star trek LOL #3

Mielőtt valaki nekilátna a kukacoskodásnak, hogy: "Elcseszted a számolást, ez még csak a Star trek LOL #2!!" Most szólok, hogy nem, ez a Star trek LOL #3 ugyanis a #2 piszkozatként van elmentve, az kicsit nagyobb szabású dolog mint egy idézet befirkantása, ugyanis azon a TOS részen kiakadtam, van mit írnom róla bőven.

Úgyhogy egy kicsit felborult a sorrend, de ez ne zavarjon senkit.



Történet: Zoo DS9-et néz. Angolul, magyar felirattal.... Ezt a magyar fordítást pedig megmutatta nekem egy print szkríííín formájában, ami LOL, és Star trek is, tehát kiérdemelte a Star trek LOL címet és felkerül ide.


Tehát: DS9 01x02 Past Prologue






Nem tudom hova tenni a dolgot.... nem láttam egy DS9-et sem, szóval nem tudom, hogy az ominózus jelenetnél mik a történések..... Minden esetre gratulálok a felirat készítőinek szokatlan humorához.

5 megjegyzés:

  1. Ez Garak és Bashir első találkozása. Julian azt hiszi, hogy Garak egy kém, és kicsit tart tőle. A szituáció: Garak megkérdezi hogy tényleg ő e ő :D

    VálaszTörlés
  2. Szinkronhanggal nem így kérdezi (angolul sem), hanem rendesen mondja Bashir nevét. Ez egy nagyon hülye vicc, csókoltatom az elkövetőjét :-S

    VálaszTörlés
  3. Dzsihádot hirdetünk a szent Star Trek megsértéséért, Trek-káromlásért. A felirat elkövetőjét a heréinél fogva lógatjuk fel egy fára, aztán fézerrel lövünk célba rá.
    Nem, kicsit sem vagyok addikt XD

    VálaszTörlés
  4. És még te neveztél engem geek-nek a múltkor! :P

    VálaszTörlés
  5. Fogalmam sincs ki ez aki a feliratot készítette,olyan hülye neve van hogy nem jegyeztem meg.Alapjáraton érthető benne minden,de egyenlőre nem volt olyan,hogy tökéletes lett volna a fordítás.Angolból meg sajnos nem vagyok perfekt,így marad a felirat.A szinkronról meg kezdek leszokni.

    VálaszTörlés