2010. május 18., kedd

Afterlife

Úgy tűnik, hogy az új Resident Evil film kicsit normálisabb lesz az elődeinél.
Nem mondom, hogy hű de klafa lesz, de jelen pillanatban benzint hugyozok (a húgy egy orvosi kifejezés, semmi ocsmány nincs benne) mert véééégre Albertem "normális".... Értem ezalatt, hogy az előző filmben szereplő olcsó Wesker imitátort lecserélték egy sokkal jobb hapsira, a szemei vééégre vörösek, és a Resi 5ből jól ismert szemüveg attack is helyet kapott a filmben.

Ezen kívül benne lesz a Resi 5 hatalmasra nőtt ám meglehetősen jámbor és jólelkű baltás hóhérja is, igaz, a filmben egy kicsit mintha lefogyott volna, de majd kiderül. Benne lesznek a virágpofájú plágás marhák is, no meg a poén kedvéért a zombik is.

Habár a 3.filmet nem nagyon láttam, annyira rossz volt, hogy még nekem sem volt lelki erőm végignézni, annyit tudok róla, hogy a zombik szelídítésén fáradoztak, hogy munkára foghassák be őket.

A 4.film előzetesében pedig mintha Alice-t láttam volna szaladni egy sereg zombival a háta mögött és mivel a plágások is jelen lesznek, gyanítom, hogy a film egy Wesker + plágások vs Alice + zombik csatáról fog szólni.

Valamint a jelenlévő jógyerekek között ott lesz CHRIIIIIS is, ami meglehetősen aggasztó és kifejezetten veszélyes ha azt vesszük alapul, hogy a film sok mindent átvett a Resident evil 5-ből.

No, nehogy aztán férjuram halálát lelje egy csatában, mert dührohamot kapok és akkor jaj a világnak!


Na, szóval várom a dolgot, ami pedig plussz kúúúúlság, hogy 3D-s, így aztán lehet Albert szemüvege után kapkodni amikor hozzávágja CHRIIIIS-hez :D:D:D

Persze azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ez is csak egy "Kaptár" és az elődökből okulva nem számíthatunk túl sok mindenre. Engem sem a film vonz, hanem Albert aki ezúttal 3D-s és még hasonlít is az eredetire.
Pótolni nem tudja.... de egy próbát megér :D





Hajjjjajjjj.... ezt 3D-be megnézni! Csak az a baj, hogy szeptember 10-én lesz az amerikai premierje, nálunk meg fogalmam sincs, mikor.


Na meg aztán... Szemüveg dobálás a játékban éééééés szemüvegdobálás a filmben



És akkor majd ezek után meglátjuk, mit hoznak ki a készítők a dologból. Ősszel.... :D:D



Na, megyek vissza játszani, mert az összesítésnél katasztrofális eredményeim lesznek.......... XD

8 megjegyzés:

  1. Kaptár... pffff :D:D:D
    amúgy ha amcsiban szeptemberben lesz a bemutató, akkor nálunk is kb. akkor. persze, csak ha lesz olyan forgalmazó, aki behozza moziba a filmet. nem tudom, az eddigiek hogyan teljesítettek moziban nálunk, de ha rosszul, akkor sanszos, hogy egyből dvd-n jön csak ki.

    VálaszTörlés
  2. hááát a sok idióta baromnak tetszenek a filmek, úgyhogy szerintem bejön moziba is. Már csak azért is mert 3D-s és hááátha nagyobb sikere lesz. De nem tudom. Ez most ígéretesebbnek tűnik a többinél, kivételesen kíváncsi vagyok rá! :D

    Mondjuk.... Nem emlékszem rá, hogy a 3. filmet adták-e moziba... XD

    Majd meglátjuk. :D

    VálaszTörlés
  3. Adták a 3-at :D A Degeneration-t is leadták!

    VálaszTörlés
  4. vagyis minden Kaptár-rajongó degenerált? Végül is... :D:D:D:D és még XD XD XD XD is

    VálaszTörlés
  5. Nos ez nézőpont kérdése,de a Degeneration az animációs Resi film aminek a legtöbb köze van magához a Resindent Evil-höz :D

    VálaszTörlés
  6. Nem hiszem, hogy ez különösebben érdekelné Opcsit :D
    Egyébként meg nem nézőpont kérdése, mert a kaptár rajongók degeneráltak. :D:D

    Süllyedjen el, akinek tetszik..... Vagy játszon a játékkal... XD XD XD XD

    VálaszTörlés
  7. Süllyedj is, ha tetszik a film.... Opcsi... EZ fércmű! :D:D:D:D Minden tekintetben :D:D:D

    VálaszTörlés