2011. május 20., péntek

Napi agymenések #27

Szerintem a házasság/együttélés témát kellőképp kiveséztük, részemről legalábbis (persze akinek van még hozzáfűzni valója, megteheti) de ez a hír nem tűr halasztást. :D

Jóatyámék holnap, azaz szombaton repülőre ülnek (én is akarok mááááá) és párizsba mennek 3 hétre. 3 hétre pedig 0, azaz nulla forintot hagy itthon nekünk.
Húgom volt odaát és azt a választ kapta, hogy mi átjárunk majd a nenushoz enni. Ez szép és jó dolog, de olyan alapvető dolgok, mint pl WC papír? Esetleg tej, ha reggel kakaót vagy kávét akarunk inni? Kutyakaja, hogy a kutyáknak legyen mit enni? Ha bármi baj van gyógyszert miből veszünk?

Szép gondolat a "Menj dolgozni", de ha tudja jól, hogy per pillanat egyikőnk sem dolgozik? Tudja jól, hogy amíg nem tudom, hogy felvesznek-e vagy sem, addig nem akarok komolyabb munkát, addig meg max kis fusikat tudnék, ami mindenre elég lenne, csak arra nem, hogy a lakást fenntartsam, pedig nagyon úgy tűnik, hogy ez a terve. Úgy akar minket életre nevelni, hogy lelép 3 hétre, oldjuk meg. Nyilván, éhezni egyikőnk sem fog, itt csak az elvről van szó.

Na mindegy, igazából már kezdek hozzászokni ehhez. :D :D :D Csak néha az agyam eldurran. :D

5 megjegyzés:

  1. Meg ha el is megyünk dolgozni, pl most: akkor nem rögtön holnap már kapjuk a fizetést...:) mindegy, ennyit tud.

    VálaszTörlés
  2. amúgy is tudja jól hogy azon vagyok ott a kurva nevem a metróba, és arra várok hogy.. ááh de nem egyszerűbb basztatni a gyereket mint segíteni neki:)

    VálaszTörlés
  3. Ebbe most nem kotyogok bele, ahhoz keveset tudok rólatok így, családilag. Valahol mindkét félnek igazat adok, csak az atyai kivitelezést most nem tartom a legbölcsebb húzásnak... De akkor ezek szerint megoldódott.

    VálaszTörlés