2010. augusztus 24., kedd

napi agymenések #12

Nem, a #11 nem maradt ki, csak amikor azt írtam, a kis laptopról írtam, és lusta voltam visszanézni, hányadik jön... Számon meg nem tartom, amikor elkezdem begépelni a címet, kidobálja mik voltak már, úgyhogy én csak hozzá adok egyet... =D

Nah! Az történt, hogy.... Kicsit elmebeteg vagyok az utóbbi pár napban.

Meg elég sok mindent akarok most egy bejegyzésbe tömöríteni, úgyhogy azt hiszem terjedelmes lesz. Azért igyekszem visszafogni magam, hogy a hosszúsága ne riassza el az olvasókat.

Bááár... Igazából akit érdekel, az úgyis elolvassa, akit meg nem, az így járt. =D

Szóval akkor kezdjük az elején.

Az történt, hogy a 2 héttel ezelőtt szedett antibiotikum egy kicsit felborította a rendszert és beszedtem egy meglehetősen kellemetlen fertőzést. Erre való tekintettel úgy határoztam, elmegyek az orvoshoz.

És akkor jött a pofon, ugyan is a szakrendelésre előjegyzés szükségeltetik.
Elmentem, úgyis vissza kellett mennem az urológiára az eredményeimért, majd a betegirányítós csajtól megkérdeztem, hogy ez most komoly-e mert én beteg vagyok, nem rákszűrésre vagy gyógyszer felírásra jöttem, amire ő azt válaszolta:

Igen, előjegyzés kell, tudok adni szeptemberre vagy novemberre időpontot.

De mondom... Úgy kezdtem: Fertőzésem van, nem gyógyszerért vagy rákszűrés miatt tobzódok.

Erre ő: Jöjjön vissza kedden dél körül. De olyankor már sokan várnak ott, és legtöbben a délutáni rendelésre.

Nah, gratuláltam, aztán még megkérdeztem, hogy van-e urológia.

igen van, de már nem tud kiadni sorszámot... (Megjegyzem, délután 5kor, holott este 7ig van urológia)

Magamban káromkodtam és eljöttem, mert féltem, felpofozom a nőt.

Ma nem mentem vissza, szartam rá magasról, majd holnap reggel elmegyek, de ha megint megszopatnak, rátöröm az ajtót az orvosra, hogy már pedig most rögtön megvizsgál és ad valami gyógyszert, különben szétrúgom a löttyedt, fehér köpenyes valagát.


Nah... este aztán olvasgattam neten, van e valahol ambulancia, ahol kicsit hamarabb megnézik mi a mák bajom van, és találtam egy cikket, ami ugyan nem témába vágó, de kicsit elfilózgattam rajta.

A cikk arról szólt, hogy vissza akarják állítani a 3 éves gyest, amit az előző kormány egyszer már lecsökkentett 2 évre, mert hogy kevés az óvoda, így az anyuka egy évvel tovább tud otthon tespedni a gyerekével.

Azon gondolkodtam, hogy.... Mi lenne mondjuk akkor, ha óvodákat nyitnának. Akkor lenne elég hely a gyerekeknek, anyuka vissza mehetne 2 év után dolgozni (mert azt valljuk be, manapság már nem működik az "anyuka helye otthon van a konyhában" a családok anyagi helyzete miatt, így a nőknek vissza kell menniük dolgozni gyes után, ha meg akarnak élni valamiből) éééééééééés ezzel együtt munkahelyeket teremtenének, kisebb lenne a munkanélküliség.

Vagy csak én vagyok naív... Mindenesetre szerintem ennek a +1 évnek csak az a lényege, hogy így több pénzt tudnak zsebre vágni a tisztelt vezetőink.

Politikai hovatartozás nélkül mondom, ugyanis egyik sem jobb a másiknál és mindegyik csak gazdagodni megy a parlamentbe.
Szerény véleményem szerint...
Azt már meg sem akarom említeni, hogy legszívesebben az összeset megnyúznám, méghozzá elevenen.... Hoppá, elszóltam magam. Na mindegy...



Azzztán...

Itthon mondtam hogy beszedtem valami bacit, vírust, egyébb akármicsodát (orvosi ellátás hiányában egyelőre nem tudom mi ez), mire jóatyám körberöhögött, hogy hogy lehetek olyan nyomorék, hogy már megint összeszedtem valamit.

Megjegyzem: Mivel mentőzik, gyakran ő hozza haza a fertőzéseket, amiket mi, ha épp valami miatt kicsit fogékonyabbak vagyunk rá, meg is kapunk.

Na mindegy, marha jó volt...

Arról meg aztán nem is beszélve, hogy van most neki barátnője.
Kedves, aranyos, jól főz... Erzsinek hívják.

Az elején azt hittem, legalábbis azért, mert úgy látszott, hogy milyen jó hatással van rá, nyugodtabb, nem köt belénk lépten nyomon, mert van 2 mosatlan tányér és kevesebbet kellet szekálnom, ha valamire kérni akartam egy kis +pénzt.

Jah persze, hát rosszul hittem... ugyan is felvett egy flegma, jóformán lenéző stílust, amiről ő úgy hiszi, hogy határozottabbnak tűnik tőle ezzel imponálva az Erzsinek.

Így az utóbbi időben nő itthon a feszültség, Gyurinak volt is erről egy szókimondó bejegyzése, amit végül is törölt a blogjáról, amit szerintem kár volt, mert nagyon jól leírta jóatyám jelenlegi viselkedését.

Mindegy, én most nem írom le, nem is tartozik a az internetet böngésző és a blogomat így megtaláló, számomra ismeretlen emberekre, akit meg érdekel annak max elmondom privátban.

Most csak azért hoztam fel a témát, mert történt ma egy olyan eset, hogy hazajött a munkából, átöltözött, valamit tettek vettek az Erzsivel, aztán elindultak "haza" (ugyanis mindkettőjük úgy hívja ezt a lakást és az Erzsi házát is, hogy "otthon").
Előtte még beszólt a Gyurinak, hogy a Józsi vissza adta-e már a kerti csap javítására kölcsön kért pénzt, mert ők most elmennek, nincs itthon se tej, se kenyér és úgy egyébként semmi ennivaló, de ő nem hagy itthon.

Mondta a Gyuri, hogy nem, a Józsi még mindig a szüleinél vagy hol a túróban van, mire apa azt mondja: Akkor ezek ma nem tudnak majd mit enni?

Aztán elmentek...

Na, most pár dolog böködi a csőrömet csak...

1. Mi az, hogy a két lányára azt mondja: ezek

2. el lehet hinni, van neki bőven pénze a számláján, nem rokkanna bele anyagilag, ha itthon hagyna egy ötszázast.

3. Miért csak akkor ilyen "atyáskodó", amikor az Erzsi vele van?

4. Az előzőből kifolyólag milyen alapon járat le minket egy idegen előtt?

5. Attól mert a Gyuri nem vér szerint a gyereke és nem lakik itt velünk, nem hiszem, hogy idegenként, betolakodóként -vagy nem is tudom... - kéne kezelni.
Jóval többet segített itthon nekem takarítani költözés után és a szokásos ház körüli teendőkből is jobban kivette a részét, mint ő.


Arról már nem is szólva, hogy gyanítom, az elmúlt, lassan két évben, többet mosogattam, mint ő az elmúlt 20 évben, ettől függetlenül múltkor hozzám vágja: Mikor mosogattál utoljára?

Jah, és persze mikor az Erzsi neki áll nálunk mosogatni, azt is szó nélkül hagyja.

Úgy tűnik, akkor csak nekem sül le a bőr a képemről, ha egy "külsős" akar nálunk takarítani....


Nah és akkor a végére egy kis Feedjit:

Van 3 "szexfilm" találatom egy franciától: Bois-guillaume, Haute-Normandie
Ezt írja helynek... Lehet, egy több nyelven franciázó csajról keresett pornófelvételeket...

Valamint van 2 véresre baszva találat is...


Rájöttem, én vagyok a hülye, mert mindig megírom, hogy ezzel a kulcsszóval találtak meg, aminek ez lett az eredménye:




Todd mellett, mind jobbra, mind balra a képek szintén a blogomról valók, amiket pár bejegyzéssel korábban tettem ki. Jah és a 3. oldalon a blog fejlécét is kidobja találatként... =D

Nah, úgy látszik, szegény Todd Véresre lett Baszva...


Kicsit zavar, hogy emberek, akiket még ahhoz is lusta vagyok, hogy le-retardált-barom-állatozzak, ezzel a kulcsszóval találnak meg, úgyhogy új módszerem van...
Nem írom le többet a két bűvös szót. Persze ettől még ott van sok, korábbi bejegyzésben, így nem tudom teljesen kiszűrni, átírni meg lusta vagyok a fél blogomat, így ha valaki legközelebb is ezzel a két szóval talál meg, akkor azt a feedjit hírekben csak úgy fogom megemlíteni, hogy piros etye-petye...


De, hogy ne rontsam el senkinek sem a napját, beteszek egy képet... nesze nektek



Nem éppen baszás, de véresnek elég véres....



U.I.: Ez a gusztustalanságok gyöngyszeme csak addig és nem tovább volt fent a gépemen, amíg a bejegyzést közzé nem tettem....
Most, még egyszer utoljára, nyáladzon a sok kis szánalmas életű, -2-es péniszmérettel és IQ-val rendelkező ember, akik erre gerjednek.

7 megjegyzés:

  1. Na jó, ehhez már tényleg levél kell.
    Azt azért kizártnak tartom, hogy a körorvos nem látja el a bajod...
    A feedjitből meg eltűnt a pofám, de ez legyen a legnagyobb baj. :D

    (Hopp, óvoda. Kicsit sajnos (?) lecsökkent a(z eleven-)szülések száma, ezért aztán az intézményeket szaporítani olyan lenne, mint építeni pár tucat belföldi repülőteret. Kb.)

    P.s. Politikusokat nem nyúzunk elevenen (döglötten meg minek), inkább a Kétfarkú Kutya-pribékek kezére adjuk őket, a tőbbségük prímán beválna cupáknak. :D

    VálaszTörlés
  2. Az orvos nem látja el a bajomat, mert még be sem jutottam hozzá =D Nem szimpla náthám van, vagy tüdőgyulladásom, annál kicsit -hogy mondjam- nőiesebb =D

    Ovinál találják meg az arany közép utat, nem kell 10 000 új óvodát átadni, csak mondjuk kerületenként +1 vagy kettő, stb stb, a politikusok meg cupáknak sem jók, én az utcán kóbórló, meglehetősen bosszantó jelenlétű kutyának sem adnám oda =D

    VálaszTörlés
  3. Hű, ez aztán terjedelmes poszt, tényleg. De hősiesen végigolvastam. Kérem a megérdemelt jutalmamat! :-P

    Itt is hasonlóan működik az eü. rendszer, ha 40 fokos lázad van, akkor kérned kell időpontot, és ha szerencséd van, kapsz is akkorra, amikor már meggyógyultál, vagy eltemettek. Ha nagyon kell egy doki, akkor az ember besétál valamelyik kórház sürgősségi osztályára, ott kötelező ellátni az odaérkező betegeket, és ha kell is várni, az csak órákba és nem napokba telik. Esetleg egy próbát Mo-on is megér ez a csel...(?)

    Politikust nem nyúzunk, semmilyen pártit sem, sem élve, sem holtan, mert nem koszoljuk össze a kezünket.

    Apuka-témában nem nyilatkozom, mert ez a családi ügyetek, de van véleményem, ráadásul - mindenféle erkölcsi aggályokkal telve azzal kapcsolatban, hogy helyesen cselekszem-e -, Gyuri megboldogult posztját is félig elolvastam.

    Az jutott eszembe erről a te piros etye-petyés találataidról, hogy lehet ám, hogy nem is valami retardált keresgél, hanem egy olyan kis butuska, aki nem tudja, hogy hogyan kell a "Kedvencek"-be beletenni egy netoldalt, és megjegyezte azt a két szót, amire egyszer kijött neki a blogod... Nálam is vannak ilyen "profi" blogolvasók, hála istennek, nem ilyen keresőszavakkal bukkannak fel. Szóval, adj esélyt annak is, hogy emberünk nem retardált, csak szimplán rettentően buta, akit a net közelébe sem lenne szabad engedni.

    VálaszTörlés
  4. (Nesze neked, hosszú komment egy hosszú poszthoz! Csak most láttam, milyen terjedelmes, miután megjelent, bocs...)

    VálaszTörlés
  5. Megérdemelt jutalmad nem marad el, habár így neten keresztül nehéz jutalmazni =D

    Igen, amúgy gondoltam rá, hogy elmegyek egy kórházba, de tétényben nincs, csak valami pszihiátria vagy mi a fene. Hozzám legközelebb, legjobb tudomásom szerint a Szent Imre van. na majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

    Végső elkeseredésemben már arra is gondoltam, hogy becammogok a maszekhoz... Anya volt gimis osztálytársa a pasas, de ki a fenének van kedve fizetni egy olyan vizsgálatért, amihez tulajdonképpen mindenkinek joga van?

    Aki nem akar várni az fizessen, akinek nincs pénze az várjon... Nah, szépen vagyunk. =D

    Apuka téma... Igazából ezzel csak azt fogja elérni, amit egyszer a Gyuri mondott. Az amúgy is gyenge kötelékű család egyszer csak gondol egyet, és szétszalad.

    Jajj! Csulon! Teeeee... látod milyen hülye vagyok?

    Az előző kommentemet kitöröltem, mert ki akartam egészíteni. Aztán a kiegészítést leírtam, és amit eredetileg akartam neked írni, azt elfelejtettem odabiggyeszteni. XD

    Szóval csak annyi maradt le, hogy akkor várom a leveled, az előzőhöz meg annyit, hogy nem, nem tudtam róla, de ha a nyugdíjfolyósító akar valamit, nyugodtan el tudnak érni postán!
    Nem értem ezt a hirdetményüket =D

    VálaszTörlés
  6. Szerintem amíg ti, "gyerekek" összetartotok, addig nem szalad szét a család, legfeljebb lemorzsolódik, aki nem akar beletartozni, az meg az ő dolga.

    Hát, ha továbbra is a nyugati mintát akarják Mo-on is követni a rendelőkben, akkor lassan mindenki szépen elsétálhat a pszichiátriára... :-D Én a helyedben azért megcéloznám a legközelebbi kórházat. Ha meg van ismerős, és sürgős, akkor meg szánd rá azt a pár ezrest, még ha nem is jogos pénzt kérni valamiért, ami jár. Az egészséged fontos.

    VálaszTörlés
  7. akár kezet is foghatnánk, a helyzet hasonló csak egy kicsit másképp.... lol? :D

    VálaszTörlés