2010. augusztus 12., csütörtök

Feedjit háza-tája

Vannak ám itt érdekes dolgok, habár a kalsszikus "Véresre baszva" kezd kimenni a divtaból.
Ugyan volt egy "Véresre baszva videó" találat, ennek az elfajzott, retardált, idióta seggfejnek virtuálisan megrázom a kezét és átadom neki "Az évezred emberi söpredékének mintapéldánya" díjat.

Ennyi faszkalapot ezen a bolygón, akik ilyenre keresnek rá neten.... Őket bassza véresre egy ló egyszer, eskü, kiteszem a blogra a videót és akkor lesz értelme is a keresésnek.


Nah de a legújabb dolgok...


elösször mikor kell tüdőszűrőre menni
(Budapest)

(Nyelvtan egyes édes egy gyermekem)

Más gond ezzel nincs, csak a helyesírás. Egyébként azt hiszem, csak 40 év fölött kötelező évente eljárni, azelőtt meg csak akkor kell, ha sulihoz, munkához vagy valamilyen vizsgálathoz kérnek leletet. Na persze ha az illetékes elvtárs nikotinkazán, akkor biza ajánlott az az éves tüdőszűrés fiatalabb korban is.

az első szexfilm (Akasztó)

Na ezzel sincs baj, ha valaki konkrétan arra a kis ősemberes videóra volt kíváncsi.... Ha viszont 1920-as néma pornóra, akkor szarja össze magát. (és gondoljon bele, hogy a filmen látható bombázók mára szöttyedt vén kurvák... ha még élnek egyáltalán... és úgy verje rá...)

Humoros szexfilm (Budapest)

Pornó vígjáték??? Ez nekem új :D

curri zsűri napló (Belgrád)

Erről nincs információm... Belgrádból találtak be (elvileg) és őszintén szólva fogalmam sincs mi volt a célja a kliensnek, vagy hogy épp mi járt a buksijában, mikor ezt bepötyögte a gugliba...

szexfilm (Szentes)

már megint a pornó. Ennyi perverz barmot! Poresz nélkül nem megy a matyi? Vagy mi van emberek?

vulkáni fülek Star Trek (Szombathely)

Ez alighanem egy megbocsájtható találat, végre valaki, aki nem seggbekukit és nyalifalit keresgél.

mentsük meg a bálnákat (Budapest)

Mentsük...

sztyuardesz végzettség (Tiszaalpár)

Nem rendelkezem vele, de köcce... :D

Van az a mondás, hogy "alpári paraszt"... Az nem ennek a településnek a nevéből származik? Vagy van sima Alpár is?


Na jó, elég volt a retardáltakból... Spuri aludni :D

4 megjegyzés:

  1. Ola! Múlóban a trutymák…

    Két dolgot nem értek itt, de szerintem csak adod a dinkát.
    Bizony, sok buta ember ismeri a betűket és lehetősége is van rá, hogy kutakodjon a neten.
    (Hogy javarészt képtelenek helyesen leírni lassan egy névelőt is -- ez bizony baj, de javíthatatlan, mert igényesség kellenék hozzá. Ilyesmihez a szövegszerkesztők nyelvtani ellenőrei nem igazán elegendőek, bár az otromba hibákat azért azok is felfedeznék. Kezdem azt érezni, hogy némelyeknek az anyanyelvük is csak egy idegen nyelv…)
    A szex pedig -- pontosabban a szexuális tartalom -- elég jelentős húzóágazat a neten. Értelmi színvonaltól függetlenül a felhasználók -- na jó, a férfiak – zöme „elméletben” is érdeklődik a téma iránt. Egyrészt élettani sajátosságból fakadóan, bár annak azért az arcába néznék, aki blogokban keres ehhez segedelmet***, másrészt éppen azért, mert kényelmes munka, megkímél a valódi világ frusztrációitól, no és arctalanul művelhető. (Lásd még: politikai témában acsarkodó kommentelők.)

    Mielőtt itt levéllé kerekednék, még annyit: az mitől van, hogy a látogatóid 96%-a Mozillát használ?
    (Esetemben ez az arány a Chrome javára billen erősen, de most hígítok a tiéden, s nem törlöm ki magam a listából kilépés előtt. Még jobb! Adom az arcom is magamhoz.
    Na szép, ehhez regisztrálni kellett…)

    [Az „alpári”-ról: "Visszatérve az alpári kifejezés eredetileg az Al pari olasz szóból ered, amelynek jelentése: névértéken vásárol. E szócska hasonult, és részben értelme is átalakult, ami miatt a köztudatban Tiszaalpár is lealacsonyodott, pedig csak keverjük Gizikét a Gőzekével."
    http://www.mtklub.hu/alpari ]
    [[ Sztyuárdesz: http://www.youtube.com/watch?v=FraTN5CZrM0 ]]

    *** Persze, értem én, aki nem tud jól/sehogy írni, az másoknál keresgéli a kívánatosnak látszó cuccot.
    De lehet, hogy csak képeket keresett ez az isten barma.

    Máskor levélben nyúlok el ilyen hosszasan, ez valamiféle pótlék akarna lenni az elmúlt néhány hónapnyi igazolatlan hiányzás miatt.
    BYE-BYE

    VálaszTörlés
  2. ÓÓÓ!!! Előkerültél? :D
    Nah, örülök neked nagyon!!! :D :D :D
    Gondoltam egyébként egy hónapja kb, hogy írok, mi van veled, de már annyi mindenkinek ígértem hogy írok... Már azt sem tudom, kinek mit kéne :S

    De jó hallani rólad :D

    VálaszTörlés
  3. Mindenkinek azt, amit megérdemel. :D
    (Kivéve Vanek urat, mert azt én szörnyen felpofozom!!!)

    Gorcsev Iván, Nobel-díjas lézengő, aki szintúgy örül.

    VálaszTörlés
  4. Anno mi forgattunk véresre b@szva-jelenetet... *pirul*
    A kérdés, amihez felvettük, az volt, hogy lehet-e pirosbetűs napokon szeretkezni. Nos, lehet, csak nem túl gusztusos... Undi is volt kicsit, de hát meló volt, meg kellett csinálni... :S

    Tüdőszűrés: elvileg kötelező, gyakorlatilag azonban a világon senki nem ellenőrzi, TBC-járvány meg nincs még, úgyhogy kb. mindenki szívja le a bubópestises döglött patkány orrát, aki kényszeríteni akarna ilyen baromságokra... hol máshol lehet összeszedni csodás tüdőbetegségeket, mint a tüdőszűrőben, ahol a fél banda TBC-s, a másik fele meg tüdőrákos?...
    Amúgy meg :):):):):):

    VálaszTörlés