2010. szeptember 24., péntek

napi agymenések #16

Épp a zsötábot böngészem, és a fene tudja hogy, de Kiszel Tündénél lyukadtam ki... Van pár "kedves" videó róla.

Szegény nőt csak sajnálni tudom... Ilyen olyan ügyek kapcsán meghívják reggeli műsorokba, beszélgetősökbe, provokatívokba..... Ő meg elvállalja...

Persze sok minden ellenkezik az ő értékrendjével, de a szerkesztők könyörögnek neki, hogy vállalja el. Vajon miért?

Ez a nő egy fogalom. A saját naivitását, jóindulatát fordítják ellene, találnak rajta egy jó fogást (a mellein kívül) ami legtöbbször a teljesen nyilvánvaló feltűnési viszketegsége és máris kész a botrány, a címlap és a legalább 1 hónapig tartó állandó szerepeltetése a médiákban.

Gyanítom, ha annyira ellenkezne pár dolog az értékrendjével, nem vállalna el mindenféle szereplést. No persze lehet, hogy tényleg ellenkezik, de a feltűnési viszketegsége legyőzi az értékrendjét.

Ráadásul apróbb dolgokat is képes úgy felfújni, hogy perre viszi az ügyet. Ezzel meg megint eléri azt, hogy tovább szerepelhessen az újságokban vagy a tévében.
Csak szegény vagy nem veszi észre, vagy nem is akarja, amikor a kollégái, vagy más műsorvezetők próbálják vele megértetni, hogy a viselkedésével csak további rosszindulatú kis nyilacskák céltáblájává válik.

Szegény nő vagy nagyon buta, vagy nagyon okos...

Viszont az a kijelentése, amit akkor tett, amikor a puruttya blogon írtak róla..... hogy a blogok kommentelői "szánalmas szerencsétlenek, akiknek nincs sikerélményük és így próbálnak kompenzálni" az még tőle is durva volt, pedig hallottam már tőle néhány ledegradáló megjegyzést más műsorvezetőkre, újságokra és műsorokra...

Ebből a kijelentéséből látszik, hogy a mi Tündénk éli a maga kis celeb világát és nagy ívben tojik mindenre...

Könyörgöm... nem azért kommentel valaki egy oldalon vagy blogon mert kompenzál vagy hírnevet akar szerezni magának. Szimplán csak azért, mert van véleménye a dologról. Márpedig, ha Kiszel Tündéről van szó, mindenkinek meg van a maga kis véleménye, amit ő akár tudomásul vesz, akár nem, az esetek nagy többségében meglehetősen negatív.
(elég ha rákeres magára youtube-on és elolvassa a videók kommentjeit)

Persze azért ahogy végig nyálaztam a videókat, volt nem egy olyan ahol neki volt igaza.
Azért a véres leszámolás már durva dolog akkor is, ha róla van szó. De tény, hogy ő is megragad minden alkalmat, hogy mutogathassa magát.

Onnantól kezdve pedig jobb ha átértékeli a saját értékrendjét....

2 megjegyzés:

  1. Kommentelni kompenzálás? OK, akkor most kompenzálok nálad egy kicsit :-D

    Nekem is van véleményem a fent nevezett hölgyről: Megtehette volna, hogy az ismertsége révén valami hasznosat, jót, szépet, értékeset képvisel? Igen. Megtette? Nem. Akkor ki az a Kiszel Tünde????

    VálaszTörlés
  2. Baj van azzal az országgal és társadalommal, amelyben egy gáspárgyőzike és kiszeltünde "sztár" lehet...

    VálaszTörlés