2010. január 31., vasárnap

Albert

Exkluzív bejegyzés Albertemről -hogy legyen mit kiparódizálni a "Krimzon bosszújában"- mert ilyen még nincs, és mert nincs kedvem a Resi 3-ról írni.... XD

Albert fucking Wesker a múlt század 60. évében született (1960),de hogy egészen pontosan mikor, azt a fene se tudja... Szerintem ő sem...

Közérdekű közlemény... A Youtube-on található információ, miszerint augusztus 24-én született és a második keresztneve Jason, teljes mértékben alaptalan XD

Amolyan se lelőni, se kibírni típus, de én azért szeretem! :D Egoista, nárcisztikus, kedves, aranyos és szép....

Mi a lófakkot lehetne írni erről az úriemberről? Derékbőség? Pénisz méret?
Sajnálatos módon egyiket sem tudom (Bár a pénisz méretéről van némi elképzelésem) csak, hogy 183 cm magas... Eredetileg... A Resi 5-ben megnőtt egy kicsit, ott már 190 XD

Hízott is, mostanra már 90 kiló, bár ezt nem látni rajta. Olyan vézna, mint aki Norbi ápdét kaján él...

Fúj anyám... És a sok marha picsa akik azt hiszik magukról, hogy dagadékok, holott elől deszka hátul léc mindegyik, megveszik drága pííízért és még eszik is... Az olyan embereket, akik fogyókúráznak, Norbi kaján élnek, étteremben csak egy salátát kérnek, holott üvölt róluk, hogy kopog a szemük az éhségtől, le kéne lőni... vízbe fojtani.... feldarabolni... mindegy, csak pusztuljanak...


Visszatérve Albertre XD XD
Drága férjem túl összetett karakter ahhoz, hogy bármit is írjak róla XD

nem is töröm magam, inkább nekilátok a Resi 4-nek.... abba is benne van, majd ahogy jön, írok róla :P


(Nehogy megtudja, mert kinyír XD)

2010. január 30., szombat

original vs remake

Ez a bejegyzés biza igencsak kapcsolódik a Rezident Ívl Rimék nevezetű bejegyzéshez.
Elolvasod? Igen vagy Nem « ezek linkek vóóónának


Na, jó.... Legyen egy kis original vs remake bejegyzés is...

Mint azt írottam vala, az original és a remake resi 1 között nincs sok különbség. De 1-2 azért akad.

Az első szembetűnő a grafika. Elvégre ez volt a lényeg nem? A pixelpöcsű, a bevezető videóban szőke ámde a játékban barna hajú uram, jóvágású fiatalemberré faragása.

A játékmenet ugyan az maradt, csak itt ott beletettek pár új dolgot és néhány feladványt is megváltoztattak.
Ilyen például a "varjas" szobában található.
Az original 1-ben ott a festmények sorba tétele a feladat a "Bölcsőtől a sírig".

Cifer tanár úr javasolta, hogy feleléseknél és a vizsgán kíméljem a társaságot az anekdotáimtól, ám ez esetben ezt muszáj elmesélnem. XD

Először a Resident 1 németül volt meg. Persze a szinkron angol volt, csak a felirat volt német.
Tanultam a nyelvet körülbelül 2 évig, úgyhogy nem okozott nagy fejtörést, pláne, hogy egyértelműek voltak a kifejezések.
Történt ugyan is, hogy az ominózus "varjas" szobában nekiláttam a festményeknek. Tök egyszerű volt... Nojebornen vagy mi a tököm meg jungenmanne.... (csak úgy durván kifejezve, persze nem így írják és feltételezem nem is ez volt az, de a lényeg benne van.)

Aztán, mert miért ne, beszereztem angolul is. Na és akkor itt jött a geb@sz.
Nekiálltam, elakadtam... Mi a tököm az az infant???? A New born baby meg ezek még mentek, mert ezek is tök egyértelműek voltak. De azt a kifejezést, hogy infant, akkor hallottam először.
Kénytelen voltam nekiesni egy játékleírásnak, hogy ez az izé most hányadik a sorban.


Na, A Rimékben nincs "Bölcsőtől a sírig". Ott olyan van, hogy... A Fő festmény, ami nem is festmény... Ezek valami üvegmozaik képek... Egy nő látható zöld koronával, lila nyaklánccal és narancssárga karkötővel (Gondolom a bracelet valami karkötő szerűség, mert a csuklóján volt...)
A feladat pedig igen egyszerű -így a 4. végigjátszásnál meg főleg- a három "szellemet" ábrázoló mozaikok megvilágítását úgy kell buherálni, hogy olyan színük legyen mint amilyen ékszert viselnek.

Pl.: Az úriember nyakláncot hord, akkor azt a képet lilává kell varázsolni, mert a csaj nyakán is lila a nyaklánc.... Vili?

Az "Új élet kapuja" pedig nem a 4 koronggal nyílik, hanem egy Umbrella medállal. Ugyan a Szél korongot megtaláltam, de nem sikerült rendeltetés szerűen felhasználnom, Albert fejéhez meg nem lehet hozzávágni, így elsüllyedt az item boxom legalján.

Abban a szobában, ahol az az agresszív növény lapul -nem a 42-es, hanem az a csápos aminek a vizébe vegyszert kell tenni- a padon található zöld herbál, méghozzá szép számban.
Ez az original-ban is ott van, de itt megpiszkálták a dolgot azzal, hogy miután azt a zsák trágyát a vízpumpába dobod, el kell fordítani egy kart. Ha rossz irányba tekered, ezzel a vegyszeres vízzel lelocsolja a zöld növénykéket és elsorvadnak mint a faszi a "Sorvadj el" című extra értelmes Stephen King filmben.

Ez nem akkora veszteség, ha Ízin játszik az ember, de mondjuk hardon igen kellemetlen tud lenni, ha nincs gyógyszer a farzsebben. Főleg, ha mindenhol Krimzonok settenkednek és rohannak utánad, mint járókeretes nénike a busz után. (Ugyanis ilyenkor a legrokkantabb vén szatyor is lehagyja az aranyérmes távfutókat)

Van egy idegbeteg szoba ahová akkor tudunk behatolni, amikor másodjára járunk a villában. A 42-eske alól kicsentük a kulcsot, azzal irány vissza a villa... ez a szoba az origina-ba nem volt benne, ez -logikusan- újítás, amivel az őrületbe kergetnek.

Szoba... Van egy szobor jobb oldalon, de a bal oldali el van tolva a helyéről. Ezt kell visszatolnunk. De a szobának dupla fala van, a belső mozog... Így amikor elkezdjük befelé tolni a nőcit, a fal ki akar lapítani. Nem tud a szobor miatt, de azért így is gáz. No, ha eltoltuk a végébe, át kell szaladni az álfal túloldalára a jobb oldali szoborhoz, hogy megnyomjunk egy gombot, amitől a fal visszatolakszik. Ámde amint ütközött a terem valódi falával, megint nekünk ront... Sietni kell, hogy a szobor a helyére kerüljön, és a mechanizmus leálljon. Már csak azért is, mert bosszantó feladvány..... Ekkor válik láthatóvá az a lyuk a padlón, amit az original resiben a kígyó vs Jill (vagy CHRIIIS) round 2 végén az épp halálán lévő óriáshüllő kreál. Annak a kis sírnak ezúttal már tulaja is van George Trevor személyében. Persze lehet, hogy már az original-ban is az övé volt, de legjobb tudomásom szerint ott nem ez állt a sírkövön.

A kígyó vs S.T.A.R.S. round 2 egy könyvtár helyiségben esedékes, az eredeti könyvtáras részt pedig kioperálták a játékból.

Az alagutas részt mintha megcsonkították volna, viszont beletettek pár újítást...
De hisz ez logikus... Lerövidítették azért, hogy pár újat beletegyenek.

Ilyen új pl.: az alagutas rész végéhez érve az original resiben fölmászunk egy létrán, és láss csodát, a szökőkútnál találjuk magunkat, ahonnan egyből mehetünk a labor részlegbe.
A Rimékben, miután a szobrot a helyére varázsoltuk (itt is van újitás, a terem közepén található egy forgó eszköz, amivel a szobrot a megfelelő irányba fordíthatjuk betolás előtt) még vissza kell menni a villába, hogy az egykoron volt "Új élet kapujából" kicsórjuk az Umbrella medált, és egy másikkal együtt a Hall lépcsője mögött található rácsos ajtóba helyezhessük.
Ott lemenvén hadakoznunk kell egy sort Lisa-val.

Ha Jill-el szerencsétlenkedünk, Barry segít. Eldönthetjük, hogy mi lesz... Barry ugyanis ránk támad, de Jill kikapja a kezéből a pisztolyát. Választanunk kell: Visszaadjuk neki, vagy sem.

Javaslom, adjuk neki vissza, mert azzal a magnummal lósz@rt nem tudunk kezdeni. (Meg mert Barry-t szeressük :P)

Ha CHRIIIS-el, akkor Albert tömködi Lisa poshadt testébe az ólmot, viszont tegyünk meg nekem egy szívességet... Ne hagyjuk, hogy Albert lepottyanjon.... Úgyis megmarad és ténykedni fog a laborban, de akkora pofont kap Lisa-tól, hogy rossz végignézni.

Miután Lisa egy "Mo.....ther..." felkiáltás közepedte leugrik, az út szabaddá válik előttünk, és MOST érünk a szökőkúthoz.... Innentől a feladat ugyan az mint az elődnél...Farkas és sas medál a helyére biggyeszt, víz leeresztődik, és spuri a laborba....

Hiányolom a pucér zombikat....

A Labor kulcs máshol van, egész pontosan abban a szobában, ahol a filmet nézegethetjük a B.O.W.-ról. Meg kell szereznünk a filmhez egy filtert, amitől vörös lesz, és a legvégén a vonalkódból csak 4 szám marad... Ez a kód kell a falon található bepötyögős izébe.... Bepötyögvén, egy rejtett ajtó nyílik ki, és ott lapul a huncut kííííj...

Az original-ban is itt volt a kulcs, de ott elég volt megnyomni a falon egy gombot...... és nem volt rejtett szoba sem....


Kövi változás...A generátorok nem dörömbölnek olyan veszettül, mint a régiben, és mielőtt bekapcsolnánk, hoznunk kell némi üzemanyagot is, különben nem műkszik a dolog.
Vigyázat a nitróval, mert a szaladás fatális explóziót eredményezhet!!! XD XD XD XD

(Egyszer ráb@xtam)


Na, és akkor innentől megint csak ugyan az a menet... irány a Labor, Albert uram rút halállal lakol (látszólag) Tyrant likvidálás 2x és utána mehetünk haza....

Az MO diszkekkel itt még nem szórakoztam, szerintem nem is fogok.... felőlem aztán az a hülye Redfield ott poshadhat egész hátralévő életében, ahová Albert bezárta.....


Lényegében ennyi a különbség a kettő között. Más érdemi nincs, ezeket hagytam ki a Remake-s bejegyzésből. XD


Majd később kreálok valamit az uramról, meg van pár -Warning! szentségtörés következik!- Metal Gear Solid 3 poénvideó, beteszem őket a blogba....

2010. január 29., péntek

Rezident Ívl 2

Húú, ma aztán nagyon termékeny vagyok!
Gondoltam, hogy mi lenne akkor (tudom,hogy semmi), ha a Rimék példájára leírnám a "tapasztalataimat" a többi resi-ről is.

A remake = resi 1 úgyhogy az original-al nem szórakoznék.
Így aztán a remake után ugorjunk a 2-re.



HOPP


A Resident 2 az 1 után játszódik kb. 2 vagy 3 hónappal...

A történet szerint Leon és Claire (továbbiakban Kler) a városba érkeznek.
Leon az első munkanapját töltené el, Kler meg azt a félcédulás bátyuskáját szeretné előkeríteni.


Mit tesz isten, a helyzet úgy hozza, hogy összetalálkoznak. Nem a legszerencsésebb körülmények között és még egy tisztességes randevút sem tudnak megejteni, ugyanis a zombik lépten nyomon őket kukkolják.

A fránya T elszabadult a városban, és a lakosságot cukimuki zombivá változtatta.
A S.T.A.R.S. félmunkát végzett....

No, akkor nézzük először Leont....

Leon a zöldfülű rendőrtiszt szerűség, akinek rendkívül nyomott arca van és a frizurája egyenesen borzalmas.
Azt hiszi, hogy -miután rájött, hogy ő az egyetlen élő rendőr a városban- majd ő most jól megment mindenkit,mert rajta van a kék egyenruha.

Tehát... Kék egyenruha = Superman

Végig szerencsétlenkedi magát a város utcáin, mire bejut a kapitányságra. Majd felverekszi magát a S.T.A.R.S. irodába, ahol először is kirabolja CHRIIIIIS asztalát.
Van pofája beleolvasni a naplójába és elcsórni az unikornis mintás gyémántfélkrajcárját. (Ez CHRIIIS össz vagyona mióta a tőzsdén hatalmasat bukott a zöld "herbál" index zuhanása miatt)

Aztán elkövette azt, amit még én sem merészelnék!! 50x átkutatta Albertem íróasztalát. Talált egy képet Rebecca-ról (az uram sem érti, hogy kerülhetett oda... szerintem titkol valamit) amit aztán zsebre tett. Sajnos telefonszám nem volt a hátulján.

Miután sikeresen megmentett pár hullát (élő embert ugyanis nem tudott) lecammogott a parkolóba. Találkozott ott egy fajtabéli nősténnyel, akinek mint kiderült Ada! Ada Wong a neve...

Most hagyjuk egy kicsit Leont, nézzük Klert...

Kler Redfild vagy ha jobban tetszik Claire Redfield a félhülye CHRIIIIS félhülye húga.

Persze Kler egy fokkal normálisabb agyilag elkorcsosult bátyjánál, de látszik rajta a rokoni kapcsolat.

Kler csak egy kislányt talált, pedig egy Brad Pitt hasonmásnak jobban örült volna.
Ugyan találkozott egy Brad-el, de az csak a nyúlbéla Vickers zombija volt...

Csalódott Raccoon City-ben, de hát ahogy nálunk, a Földön mondani szokás: C'est la vie.

Nos... Tételezzük felismételten, hogy jó kedvem van és nem csak a feszültséget akarom levezetni pár zombi likvidálása által... Még így is az agyamra tudnak menni a "segítőtársak"

Ada! Ada Wong! például állandóan lelécel mellőlem...
Szállóige: ADA!!! WAIT!!!!

Sherry meg egyfolytában lemarad... Szaladok, szaladok, csak úgy lobog a hajam, egyszer csak azt veszem észre, hogy a játék leüvölti a hajam, miszerint: Meg kell várnom Sherry-t
Oké, de hol van?
Na, mégis hol? Két sarokkal arrébb megállt és legugolt....


Az ellenségeket illetően: Zombik, cerberusok, nyalók és a B szkenáriók főszereplője: Mr. X. (kreatív név)

Mr. X egy Tyrant, kissé emberibb kinézettel rendelkezik, mint az, amelyik másvilágra küldte Albertet, olyannyira, hogy kabátot visel.

A fő rossz egy marha mutáns aki egykoron Sherry apukája volt, csak gyüttek aHunkok és lepuffantották...
Az asszony akinek becses neve Anett vagy mi meg is lelte megsebzett férjurát, és gyorsan el is szaladt, hogy aláírassa vele a végrendeletét.
Kapva az alkalmon....

De mire visszatért a papírossal, William (Igen, az ő szerelmes levele található meg Albertnél miután padlóra került by ultimate lifeform) már sokszemű nyálkás lénnyé vált, akinek a célja: Embriókat juttatni gazdatestekbe.....
Szegény Bertolucci (miért akarok én állandóan Bertolli-t mondani??) meg is szívta, teherbe esett és kis idő múlva életet adott egy új Birkin-nek, aki a G-mutáns keresztnevet kapta... XD XD XD

Ada! Ada Wong meghal (látszólag), Sherry meggyógyul...

Ja, igen, mert hogy apuci őt is teherbe ejtette XD XD XD Pedofília keveréke vérfertőzéssel XD XD
És nekem kell elrohanni az abortuszt előidéző gyógykeverékért... (B szkenááárió)


Felszállván a vonatra, ami kiviszi utasait a laborból az isten háta mögé, Kler és Leon azt hiszik, de jó, végre megszabadultak minden rémségtől, ám apuka visszakövetelné csemetéjét. Így aztán megint hadakozhatunk William-el.


Ugorjunk egy kicsit....
Kiérnek az alagútból...William kinyiffant.... Klerre rögtön rájön az 5 perc és lelécel, mert neki sürgősen meg kell találnia CHRIIIIIS-t....

Leon beáll Man In Black-nek, magyarán titkos ügynök lesz, Sherry meg a fene tudja,állítólag Albertem lecsapott rá a vírus miatt, de ez Spoiler, elkussolok....

Na ebből a bejegyzésből okulva, megszerkesztem egy kicsit a Riméket és beléje teszek pár képet :P

Megyek is, mert csak..... Majd kiegészítem ezt egy két dologgal,ha eszembe jut valami :P



Ja, igen!!! Legyünk rendesek!


A Képeket a Google szolgáltatta :P

LOL baki XD

Albert uram alias D.C. Douglas bakijai a Resident 5-ben....

5 percen belül George Bush ki lészen lőve az atmoszférába és komplett globális maszturbációt eredményez!!! XD XD XD


(Nem fan által megkreálva, abszolúte eredeti!) ««« ritka dolog az ilyesmi tesegg megbecsülni! :D

Sajnálatos módon a videó annyira széles, hogy hiába szórakoztam vele itt negyed óráig, nem tudom úgy beállítani,hogy normálisan mutassa, így most csak egy linket küldök be....

Katt katt :D

Mensön hírek

Friss hírek a Spencer villából!

Testvérbátyám, ki ugyan azt a nevet viseli mint Trevor ergo Dzsordzs megkreálta a Krimzon bosszújának bevezetőrészét....

Ezúton tájékoztatom, hogy Albert nevezetű férjem még csupán 38éves a Resi 1 idején és nem hasasodik :P
Sőt, a kor előrehaladtával elvékonyul. (lsd.: Resi 5 ahol póló nélkül mászkál :P)

Tesegg elolvasni az epilóóógot (ami egyébként végszót jelent, a megfelelő szó a porlóg lenne :P)
és figyelgetni a blogját, vagy az enyémet a Spencer villa hírekért....

Na... olvasd!!

Rezident Ívl (ugye,ugye? :P) Rimék

Szerk.: Pár képpel kiegészítve, amiket szintén a Google szolgáltatott :P

Warning!! Egy bejegyzésnyi tömény Resident Evil (igen, megint...), azaz kőkemény Redfield fikázás és Wesker istenítés!! Jill szendvicsek, Cerberusok (nem Lupa), zombik és egyéb lények!!!

Valamint: Ez a bejegyzés olvasás után megsemmisíti a Spencer villát! kérünk minden tudóst és technikust, hogy hagyja el a helyiséget és vonuljon a biztonsági zónába! (A S.T.A.R.S. tagok maradjanak egy helyen, lehetőleg egy jól zárható szobában, amihez nincs kulcsuk és nem tudnak kiszabadulni!)


Nos, hát. Most játszom végig negyedszerre a Remake-et... 2x már megvolt Jill-el, egyszer CHRIIIIS-el és most még egyszer vele, valahol a játék felénél. Mondjuk inkább azt, hogy 1/3-nál, mert 3x kell visszamennem a villába.
Eddigi tapasztalataim -és most aztán nem leszek szűkszavú, kiadom magamból :P -
ami Jill-t illeti:

Jill király!!! Próbáltam belőle szendvicset csinálni, de Barry nem hagyta. Jill megtudja csinálni a V-JOLT-ot... (bejárt matekórákra), van lokkpikkje, brékelni tanítja a zombikat és hamarabb lenyúlja Richard shot gun-ját...
Ami pedig CHRIIIIS-t:

Ő egy bullshit. Egy big pile of bullshit!!! Apró kulcsokat kell lopkodnia hogy kinyisson pár ajtót, nem ért a matekhoz (nem tudja megcsinálni a V-JOLT-ot), kretén és marha.

Egyébként nem értem... Ők valami rendőr félék... kommandós szerűségek... vagy hogy nevezzem őket... miért nem rúgják be, vagy lövik szét az ajtókat????

S.T.A.R.S. = meghatározhatatlan foglalkozású embercsoport, mely Speciálisan Taktikus és Analitikus Rohamokat Szervez az ártatlan zombik ellen, miközben vígan elpippantanak egy egy szál "zöld herbált" halott társaik teteménél és a bárban talált likőröktől bódult elméjükkel énekelgetik, hogy "Sápadt holdfény csücskiben felvillant a temető"


Richard alias Son of a bitch hüllőrajongó, megpróbált szóban elegyedi a motherfucker kígyóval, ám az nem díjazta látogatását és belé mart.

Naná, hogy nekem kell szérumért szaladgálnom.
Nos, tételezzük fel, hogy vagyok olyan jó és elviszem neki a lötyit. Mi rá a garancia, hogy nem szimulál csak azért, hogy anyaghoz jusson?
persze, tudom... jó, de tök mindegy, mert úgyis elpatkol. Viszont én ez esetben egy shot gun-al leszek gazdagabb, és miért ne vinném el?

Szerencsétlennek már nincs rá szüksége. A kígyó gyomrában legfeljebb saválló ruha kéne neki, de a ház úgyis rárobban, arról nem is beszélve, hogy én még egyszer jól meglövöldözöm a hüllőt....

Ha CHRIIIIS-el b@szakszom, akkor a cápa falja föl. Nos, ez szerencsétlenebb halál, de én megint csak gazdagabb leszek egy puskával.

Bocs Richard......


Forest hollókaja lett. Így Jill-el elcsenem a gránátvetőjét. Kapja be....

Enríííkóóó egy f@X, ő csak egy kurblit ad, amivel a falon található hexagonális hóóólba bedugva, elforgatom a falat. XD

Cylindersaft!!!

Barry!! Barry-t egyszer hagytam lelökődni by Lisa Trevor... Megszereztem a magnumját (Igen, csak a magnum megszerzése vezérelt) de ráb@sztam, mert a már megszerzett 18 töltény nem ebbe való.

Barry értelmetlen halált halt, ámde egy családi fotót hátrahagyott az utókor számára. Kishíííjjjáán bűntudatom támadt a két fattyú és az asszony mosolya láttán.


Na, igen ám!!! De huncut gondolat fogalmazódott meg eltorzult és gonosz elmémben mikor is ugyan ennél a résznél, csak CHRIIIS szemszögéből nézve drága Albertem is lelökődött by Lisa Trevor... Hagytam, hagy pottyanjon egyet, én meg tovább mentem, mintha semmi nem történt volna.

No persze... Csak, hogy az uram ettől függetlenül ugyan úgy ott serénykedett a laborba...

szerintem ő Szent Albert reinkarnációja.... Leesik, mégsem hal meg... ez esetben: Éljen az 5 éves terv!!!


Albert, kinyúvadván by ultimate lifeform alias Tyrant, elterül a nem mellesleg jég hideg padlón, ámde kirabolhatóvá válik!!! Egy szerelmes levelet tárol magánál amit William-től kapott...

Semmi extra, max még a jó öreg generálkulcs, de az csak "rossz" befejezés esetén nyerhető ki a farzsebéből.

Pár szivatós résszel megspékelve, amiktől a hajam égnek mered, egy kretén, egy balfék és egy szendvics no meg persze a szőke isten társaságában, szépen, nyugodtan és nem ám bedilizett marha módjára körberohangáljuk a villát. Fel - alá, jobbra - balra és átlósan a gázrózsa minden irányában,miközben a kiutat keressük. (Mégis van időnk Spencer bácsi hülye rejtvényeire, noha lepottyant vagy épp felzabált társaink 1 perces néma gyászolására nincs)

Van itt minden!! Veszett kutya, zombi tudós, óriáskígyó, és hunter, no meg az elengedhetetlen THRILLER DANCEEEE!!!

ÓÓÓ és még valami!! Crimson!!

Itt nem úgy van mint a többi resiben.... Itt, kérem szépen a zombik tovább alakulnak.
Nagyon jól neveltek, ugyanis az intelligensebb 1-2 lövés után engedelmeskedik a "FEKSZIK!" parancsnak (a butábbja 5-6 után) ám nem maradnak fekve.
Hiába látod elterülni és hiába látod a vértócsát alatta... Ha nem gyújtod fel, vagy lövöd szét azt a kocsonyás állagú anyagot ami az agyából hátramaradt, akkor kis idő elteltével vöröses árnyalatuk lesz, karmot növesztenek és megtanulnak futni... No és persze szívósabbá is válnak ezáltal. Ők a Crimson-ok... Van egy Zomboss, alias Elder Crimson.... Kis huncut... A "deszmeszk"-ek (:P) falra helyezése után leesik a koporsója és kimászik :P
Szegény Krimzon...
Egyébként kész töltény és időpocsékolás leállni velük vitatkozni. Annak a f@Xnak a sima pisztolyból 2 tár... Shot gun-ból 1... (Kivéve Richard-éból... abba 10 fér és kb 6 kell neki) Persze Elder atyának muszáj meggyónnom bűneimet, különben nem mehetek tovább.....
A "hagyományos" krimzonoknak is kell ám bőven, de nem ennyi...

Ilyen gagyi nevet... Az Elder az nem valami olyasmit jelent, hogy idős, idősebb?? Mindegy...
Biztos régóta poshad a koporsóban! XD

Jelentem:
A kimérák vagy mik... SM-2-ek... szárnyat növesztettek!!!
Azóta alacsonyan szállnak a narodnyikok!

VIGYÁZAT!!! ZOMBI A SZEKRÉNYBEN!!!

Óh, igen, merthogy a kis aljadékok bemásznak :P Fürdőkádban áztatják habtestüket, és nyitogatják az ajtót :P
Egyik-másik még a tükörben is nézegeti magát.
(Biztos azt gondolja: Micsoda jóvágású úriember! Egyem a kis szívét!)

Uroboros a Resi 1-ben??? o_O

A marha kígyó a saját farkába harapott!! A kretén XD
Ihlet Albertnek!!!!

Ohh igen, Albert! A kis huncut remekül választott csapatot... Megtalálják a megbízólevelét. Megtalálják a labor egyik biztonsági lóf@szát amin ott áll a neve. Megtalálnak egy filmet a BOW kutatócsoport kreálmányairól amihez még egy képet is mellékelnek amin ő is ott virít a szöszke hajával és a napszemüvegével... De mikor elmeséli, hogy biza ő egy gonosz áruló szajhakölyke, teljesen ledöbbennek. IQ light S.T.A.R.S.
És ők még bevették, hogy vizelni ment... és az amúgy tök üres és biztonságosnak nyilvánított hallból azért ment el, mert meg kellett védenie magát azoktól a "furcsa teremtményektől".
(Biztos kinyitotta az ajtót o_O)


De Barry-vel jó üzletet kötött... Agyatlan imádni való mackó akinek családja van és jól meg lehet zsarolni :P


Na, jó... lefekszem, mert 3/4 háááárom.... Majd ha felkeltem folytatom a játékot. Hátha ihletet kapok egy újabb szörnyű bejegyzéshez. :P

2010. január 28., csütörtök

!

Na, hát pár napos kihagyás után újra üzemképes a gép. Remélhetőleg egyelőre így is marad, amíg az enyém meg nem javul. :P

Már csak el kéne vinni szervízbe, de kinek van kedve ebben a hidegben mászkálni?
Most is majd' megfagytam.

Mindegy,egyszer majd csak elcipelem.... Addig jó lesz ez is. Jó gép ez, csak a fene tudja most miért kellett marháskodnia velem.

2010. január 24., vasárnap

Torgo Dance

Ahogy az a leírásban is szerepel: Próbálj nem nevetni....


Nekem már megy, mert 100x láttam, de abból a 100-ból 80-szor biztos elröhögtem magam...

Persze ez csak akkor vicces, ha láttad a filmet.
Majd ideszerkesztek valamit róla... :P

2010. január 23., szombat

.........

Nincs kedvem teát főzni, úgyhogy tejet iszom... XD

Elég ritka esemény, magában a tejet nem nagyon iszom meg.

Mi a túróért írtam én ezt most le??????

Önmagam számára is kész rejtély vagyok. XD

2010. január 21., csütörtök

XXII

Most már így egy hónap távlatából büszkén jelenthetem, hogy többé vagy kevésbé, de sikerült kiismernem a környéket.

Persze, akárcsak "otthon" (Zuglóban), itt is megvannak a jól bevált, kitaposott kis ösvényeim, például kutyasétáltatásnál...

Amikor jobb idők vannak -értem ezalatt, hogy nincs -3 fok és térdig érő hó- kicsit tovább merészkedek, és szépen lassan feltérképezem a környéket, meglesvén (XD) a kutyafuttatásra alkalmas helyeket, kisboltok elhelyezkedését és legrövidebb elérési útvonalukat.

Hááát, mit ne mondjak... Hiába éltem le 21 évet Zuglóban, elég hamar elfelejtettem, még csak problémát sem okozott a költözés, már ami a lelkieket illeti.
Kérdezte is hajdani (XD) szomszédasszonyunk (Az utca pletykafelelőse), hogy nem lesz-e szar érzés, mert hát mégiscsak ott nőttem fel... Akkor azt mondtam, hogy nem, miért lenne?

Tényleg nem volt.

A XXII. kerület után Zugló már kifejezetten tré helynek tűnik, főleg ha azt vesszük alapul, hogy a mi utcánk milyen egy sivár hely volt. Egyedül a gesztenyefánk volt ami normálisnak mondható, azon kívül volt még pár facsemete, de lényegében egy szürke kis pont.
Pedig két utcával arrébb, ahol már a fák szépen megnőttek, sokkal barátságosabb a környezet...
Csak a Vágújhely ilyen semmitmondó...

Na, ezzel ellentétben, ez a Tenkes és környéke már relatíve kiöregedett, és ugyan... háááát, nem lakótelep, mert nem 10 meg 15 emeletes panelházak vannak itt, hanem 3, négy emeletes gázbeton+tégla sorház, de százszor különb mint a "zöldövezeti" Zugló.
Parkosított, szép nagy fákkal, pedig az ember azt gondolná, hogy "aha, persze..."

mégcsak a kert se hiányzik, mert itt egy marha nagy játszótér, ami igencsak elhagyatott (pár tinédzser korú zugdohányos szokott 8 fele lelopakodni egy egy cigi erejéig) így ott kiélhetem majom vágyaimat...

A szomszédok, már amennyire ezalatt a rövidke idő alatt megismertük őket, tök normálisak, értelmesek, nem olyan hóóttt parasztok, mint például otthon a Margitka nénike, aki köztudottan egy turkevelyi parasztasszony, ami meg is látszik a modorán és a viselkedésén.
Itt nincsenek "Zoliék" akik éjfélkor állnak neki beparkolni a kispolszkival, miközben azt üvöltözik, hogy "LEJLÁÁÁÁ!!!! BEFELEEEEE!!! LEJLÁÁÁÁ MITMONDTAAAM!!!!!!"

Ez csöndes hely.

Na jó, megvan ám ennek a helynek is a hátránya... Itt a Duna egy nagyobb köpésnyire, ami nyáron rendes kis szúnyoginváziót eredményez.

Jólvan, most nem állok neki fényezni... miez? Nagytétény?... majd hamár jobban kiismertem (amire április előtt aligha kerül sor, majd ha a nappali átlag hőmérséklet eléri a 15-20 fokot) nyilatkozom bővebben is XD XD XD XD XD


Fakker, hétfőn 11-kor jelenésem van egy cicológusnál... XD XD XD
Nem, nincs semmilyen lelki bajom, szimplán csak ki akarom akasztani az illetőt... Tanultam cicológiát, úyhogy úgy ahogy ismerem az aljas kis trükkjeiket...


Majd beszámolok az eredményességességemről (LOL)

2010. január 18., hétfő

Ehhheeeee

Jééééé, mit tudok!!!

Na jó, ez így elég fosul néz ki... Csak babráltam a bloggal, nézegettem mit hogy és miért lehet csinálni. Aztán kipróbáltam ezt.

Nem is olyan rossz ötlet, amúgy is ki akartam dekorálni :P

Azt most otthagyom, majd ha eszembe jut valami kreatívabb, lecserélem.
Hátha még a végén egy egészen esztétikus kis blogot sikerül kreálnom, még mielőtt lecserélném honlapra az egészet :P

Megyek főzök, mert éhes vagyok... XD

2010. január 17., vasárnap

Plants vs Zombies

Ez egy kegyetlenül idióta játék!
Persze pozitív értelemben. Tuvok mesélt róla még október 3.-án amikor a Kelenföldi pályaudvaron ácsorogtunk kicsiny trekker csapatunkkal és vártuk a vonatunkat, amivel lejutunk Érdre Szendzsiékhez.

Aztán odaadta, azóta ezzel vagyok elfoglalva... Bár most a "lennék elfoglalva" a helyes kifejezés, ugyanis történt egy apró baleset és azóta az "invalid file version" nevezetű ERROR ablakocska jelenik meg...No, de a gépem is szar most,úgyhogy ha a játék jó is lenne,nem tudnék játszani XD

(most a hugom gépét helyeztem üzembe, lehet, hogy megpróbálom ezen is, hátha elindul :P )


Na... A játékról.

A játék lényege, hogy az agyunk után sóvárgó aszott élőhalottakat távol tartsuk az otthonunk bejáratától.
Ebben segítségünkre lesznek a kerti növényeink.

Több fajta növény áll rendelkezésünkre, amiket "fény" ellenében elültethetünk.
A játék -vagy pálya- kezdetekor 50 fényből kellgazdálkodnunk...Ez tulajdonképpen semmire semelég, mert (az éjszakai és vizes pályákatleszámítva) a legolcsóbb növényke ami le tudja szedni a zombikat, 100 fénybe kerül.

50 fényből vehetünk napraforgót. A szotyi fényt ad, de a nappali pályákon az égből is potyog.

Vannak különböző stratégiák, bár egy - két pálya még a jó stratégia ellenére is nehéz,sőt kifejezetten szivatós.

A zombik is elég leleményesek, mindenfélét kitalálnak, csak, hogy megszerezzék az áhított agyvelőt.
Vödröt húznak a fejükre, meg bólyát, vizes pályán a medencét delfinnel próbálják átúszni, búvárfelszereléssel a víz alatt is megpróbálnak beúszni (A tallnut nagyon jó ellenük, mert a delfin nem tudja átugrani,a búvár zombik meg kénytelenek feljönni a felszínre)



Közérdekűközlemény!!! A BKV sztrájknak vége, megegyeztek!!!!


Na,vissza a játékhoz...

Éjszakai pályán még sírokat is telepítenek a marhák, amiből kimásznak... (Gravebuster ajánlott)
Ha a közelébe növényt telepítünk, annak biza annyi...

A tetőn még egy nagy debellávalis találkozhatunk, amit elég nehéz kiírtani, ugyanis mindenféle ütő, robbanó növényből kettő kell neki (megjegyzem, ezek a növények ritka lassan töltődnek....)

Na, most így röviden, tömören ennyit a játékról. Testvérbátyám blogján bővebben is lehet róla olvasni, nemrég értesültem tőle arról, hogy még az Almanac-ot is lefordítja....


A blogja elérhető a bal oldali menüből, vagy »»» http://gyuree85.blogspot.com/search/label/Plants%20vs.%20Zombies

2010. január 16., szombat

FUCK!

Meghalt a videókártyám... vagy a gépem haldoklik.... nem tudom, lehet, hogy lassan elkélne az az újratelepítés, vagy egy esetleges vizit a szervízben.
Vagy ha más nem akkor gyors tanácskérés az újpalotai szervízes srácoktól...

Minden esetre a gép beteg, rút kór emészti (pedig vírus nincs a gépen) úgyhogy a haditerv:

Ma még szarakodok vele egy kicsit. Ha nem sikerül babrálnom semmit, akkor adatmentés és újratelepítés. Megpróbálom szóra bírni az eredeti videókártyájával
Ezek után,ha még mindig szórakozik akkor visszatenni azt ami most bent van (egy őskövület, amolyan fosszilizálódott ős Nvidia :D) és akkor egy új videókártya beszerzési körút az újpalotaiakhoz...

Igen, hülye vagyok,hogy a XXII. kerületből odáig elmegyek, de őket már ismerem, rájuk merem bízni a gépem ( a gépem kényes téma XD)

Ha így sem, akkor oké, van egy új videókártyám (persze a régit megnézetem velük XD) viszont a géppel is elcammogok hozzájuk, hogy gyógyítsák meg...

Ha nekem nem sikerül, akkor jönnek a csodadokik :P

2010. január 15., péntek

Hold

Mit találtam!!
Bár sejtem, hogy ez csak nekem új dolog XD

Véletlenül rákattintottam a Google Földre... Gondoltam, ha márott vagyok, körbenézek egy kicsit.
Aztán át akartam váltani a Google Marsra, és akkor látom, hogy már van Google Hold is. LOOOL

Irány monolitot keresni XD


(Igen, tudom, sajtból van, de akkor is XD)


Ja, tudom már, mit akartam írni az előzőben.... Egy éves a blog. Jipijáááóóó....
Persze ez nem mintha sokat számítana az egyszerű halandónak. Nekem se fontos, legfeljebb abból a szempontból (vagy pontszemből) hogy 1 évig képes voltam ugyan azt csinálni.
Bár néha kicsit beleuntam, de nem hagytam abba!

Fejlődök :P

XD

Ohhh végre!

Van net :D

Úgyhogy most gyors hiánypótlás:

Kapitányi kötelezettségemnek eleget téve:
A bázis átköltöztetése sikeres volt, bár Lupa parancsnok nem volt hajlandó transzportert használni (autó), kénytelen voltam igénybe venni a USS BKV szolgáltatásait.
Hát, mit ne mondjak, a parancsnok rendesen megkeserítette az utazást, főleg, hogy tisztes kerülőt kellett tennem vele az Ikeához.
Végig csak az ölemben volt hajlandó utazni (szerintem csak nézelődni akart, de a földön fázott is)

Megérkeztünk az új bázisra, ahol akkor fejetlenség uralkodott, mintha klingonok támadtak volna meg. XD

Az első hét folyamán sikerült lakhatóvá tenni, de a javítási és az egyéb munkálatok még most is folynak. XD

(billentyűzetet cseréltem, mert az enyémben annyi az idegen tárgy,hogy alig lehet nyomkodni)

No... Ott tartottam, hogy... nem tudom.

jaaaa!!! Na, hát most már azért jóval barátságosabb a helyzet mint mondjuk 3 héttel ezelőtt, a közlekedés is egész jó bár most a sztrájk miatt meg van keserítve az életünk rendesen. XD

Ja, hát igen, a sztrájk.... elég nagy szívás... ami nekem eddig (XXII.-kerületből a XIV-be) körülbelül háromnegyed óra volt (+ - 10-15 perc forgalomtól függően) azt most egy jókora kerülővel másfél óra alatt tudnám megtenni, kivéve, ha éjszakaizom. XD
No, de mindegy.

pár jó hír: Megvan a Wii, orrba szájba játszom az Umbrella chronicles-el (így írják? olyan hülye szó XD)... elcsórtam az egyik tévét is, mert az én kistévémet ott hagytam zuglóba mert nem funkcionált rendesen.

Ma, hogy bekötötték a netet és a tévét, már én is tudok csatornákat fogni, végig is nézegettem őket... Párat gyorsan kiírtam. Nat geo, Nat geo wild, Spektrum, stb..... de Discovery-t nem találtam :(

Mindegy, van History :D azon megy az Univerzum, ha megy még, úgyhogy nem maradok tudomány nélkül. XD XD XD

Most még megszerkesztem a blogot, teszek be pár új modult.

Megyek is, aztán majd még írok... Van mit :P