2010. december 22., szerda

Napi agymenések #23

Már megint mióta meg akarok írni egy csomó mindent, de valahogy nem gyütt az ihlet. Vagyis az volt, csak mellé lustaság is társult, tegnap meg egy gonosz fejfájás (ez persze nem akadályozott meg abban, hogy segítsek fürdőszobát takarítani).

Na a fejfájás. Ezt a részt csak azok olvassák akiket nem zavar. XD

Gyuri vasárnap itt aludt, így hétfő reggel amikor hazaértem, az ágyikómban találtam. Galéria ágyam van tekintettel a szobám kis méretére, így magasságában használom ki a teret. Mondta is, hogy a franc vinné el az ágyat, olyan kényelmes, de viccesen megjegyezte, hogy ha az ember beteg és esetleg hánynia kell, akkor kellemetlen lehet.

Na most azt tudni kell rólam, hogy ha fáj a fejem, akkor az tényleg nagyon fáj. Ilyenkor általában beveszek egy fájdalomcsillapítót és ha mázlim van elmúlik, ha nincs mázlim akkor migrén és szenvedek vele még 2-3 napot. Viszont van egy gonosz mellékhatása ezeknek a fejfájásoknak, mégpedig a gyomromat igencsak felkavarja és nem ritkán kipakolom a tartalmát. Ez a fejfájáshoz képest egy kellemes dolog, csak amikor lüktet az agyam ez rádob még egy lapáttal.

A poén a dologban az, hogy éjjel biza rám támadt a huncut róka úr, időm, erőm meg nem volt, hogy lemásszak és kiszaladjak.
Úgyhogy két méter magasból aláhullott a mennyei manna. Szegény Lupát majdnem eltaláltam, annyi lélekjelenléte volt így álmából felriadva, hogy elszaladjon.

A takarítással nem volt bajom. Ha tovább akarnék gusztustalankodni, a miértjét is elmondanám, de elég annyi, hogy jó dolog, ha az embernek van egy nőstény kutyája....

De tényleg... az irónia olykor roppant irónikus tud lenni (by Airpalne II). Két napra rá, hogy ezzel poénkodtunk a Gyurival, hopp, megesik velem a dolog. Mostmár első kézből tudom milyen. XD

A fejfájásom mára elmúlt, megúsztam a karácsonyi migrént, de jobb, ha veszek egy doboz algofelxet, nem szeretnék még egy ilyen meglepit. XD


Na! Hétvége.... Marha hideg volt XD Vasárnap mennyi is volt Kecskeméten? -10? -12? Délelőtt... Mi meg mentünk lovagolni. XD Én nem fáztam... Csak szegény férjuram. Odafagyott a karám szélére, vésővel kellett leszedni a kerítésről a kezeit. Zizike megint alkotott. Kivittük és kb rá negyed órára vette észre a kocsin lévő ponyvát, amit minden körnél megvizsgált, hátha meg lehet tőle ijedni. XD

Poénos volt az óra, a végén már inkább csak játszottunk. XD
Pénteken volt egy kockabuli, ahol Bóóólingoztunk és emiatt rút izomlázak gyötörték mind a 4 végtagom... a vasárnapi lovaglás miatt a hasizmom is fájt, úgyhogy alig volt olyan porcikám, ami ne sajgott volna =D

A vasárnap délelőtthöz képest a hétfő reggel kifejezetten meleg volt, "csak" -4 fok volt. XD

Jah! Hétvégén, a bal bokámban lévő két kis csomócska elkezdett fájni. Emiatt kicsit bicegtem, más problémát nem okozott, max twisternél volt egy kicsit kellemetlen. Minden esetre elmentem vele a dokihoz.

Orvosi szakvélemény: Nem kell vele foglalkozni (vagyis ő nem akar vele foglalkozni) ez olyan mint a csuklóban a ganglion (vagyis fingja nincs miez-mellesleg volt ganglionom xD) másnap menjek vissza, az X doktornő rendel, nézessem meg vele (vagyis másra hagyja a munkát)

Hát nem mentem vissza... tehetnek nekem egy szívességet XD Ráadásul megkérdezte, sportolok e valamit... Háát mondom... lovagolni járok. Mire ő, hogy ÓÓÓ akkor meg nem is sportol annyit, mit izélek vele...
Miért? Ha futni járnék akkor rögtön nekem esett volna a szikével? XD Menyivel különb más sport a lovaglástól? Vagy miért illet meg egy futkározó idiótát más ellátás mint egy olyan valakit aki csak lovagol, vagy aki mondjuk nem sportol?

Na hát ennyit megint az egészségügyi ellátásunkról... XD


Kaptok pár képet így a végére:





Az első képen látható, középen lévő jószág dettó olyan mint a Lupa... Sőt, rengetek olyan kutyát látok mint ő. Akkor most mondja rá valaki, hogy nem fajtiszta németjuhász XD XD (Max csak nem standard...)

5 megjegyzés:

  1. Sinol orrspray. Nekem is komoly migrénem van időnként, hasonló a tiédhez. Ez a micsoda pedig szokott segíteni. A kezdődőt akár el is mulasztja, a meglévőt enyhíti, nem is kicsit. Próbáld ki. Nem gyógyszer, hanem természetes alapanyagokból készítik, valószínűleg ezért használ.

    Doktorbácsit egyrészt megkérdezném, hogy melyik bolhapiacon vásárolta a diplomáját, hogy ennyire szakember, másrészt meg szívesen felültetném egy pacira, aztán elengedném lovacskát, hadd menjen. Tapasztalja csak meg a saját bőrén dokika, hogy a lovaglás sport, vagy sem. Idióta. (Bocs.)

    Izé... a fiúkutyák nem takarítanak?

    VálaszTörlés
  2. Sinol orrspray? Vényköteles? Kipróbálnám, mert a sima fájdalom csillapítól lócitromot sem használnak.

    A doktorbácsit meg igen, ezt kéne vele tenni, de egy heves vérmérsékletű lóra, hogy még dobáljon is XD

    Fiúkutyám csak egyszer volt, de őt nem érte olyan "szerencse", hogy elé pakoljak. XD Őt leszámítva eddig nőstény kutyáim voltak... véletlenül egyébként, valamiért a nőstény kutyákat jobban favorizálom a hímeknél... nem tudom miért, nem vagyok véres szájú feminista amazonharcos XD
    Csak azért írtam mert a nőstényekben benne van az az ösztön hogy a kölykei után eltakarítsa azt ami nem az alomba való. =D

    VálaszTörlés
  3. Értem! Azt hittem, a lánykutyák különösen háziasak... XD

    A Sinol nem vényköteles, egyetlen természetes alapú szer sem az. Szerintem Herbáriában is lehet kapni, vagy más bioboltban, de patikában is. Nekem bevált, ezért merem javasolni.

    VálaszTörlés
  4. "aláhullott a mennyei manna" ááááááááááááááááááááá :D

    VálaszTörlés
  5. a fiúkutya nem a tiedé hanem az én Tyüréruram volt a ni! :D

    VálaszTörlés