2010. június 9., szerda

napi agymenések #5

Miket nem találok egy álmatlan éjszakán -ami mostmár hajnal- miközben a blogom rég elfeledett bejegyzéseit olvasgatom.....

Itt ülök és röhögök magamon. Hogy tudok én néha ennyi baromságot összehordani?

Bejegyzés: 2009 január 10.

A nap hírei röviden:
- Gizmo Gizmozovich Gizmovsk ma, délután 5-kor kegyeskedett fekhelyéből kifáradni. Ezután készített egy bögre forró Nescafé-t, majd leült a géphez. Ezt követően, hírtelen felindulásból felkerekedett, és hazacipelte a fél Spar áruházat.

Igen, a Spar leghűségesebb vásárlója voltam, nem múlt el úgy nap, hogy ne vásároltam volna ott valamit. Legtöbbször csak apróságokat vettem, pl.: tej, kenyér, de volt olyan is, hogy fogtam magam, vettem 6 tejet, 3 zacsi kakaót, egy 10 kilós kutyakaját és mindezt volt, hogy gyalog cipeltem haza.... de jó kondiba voltam másfél évvel ezelőtt!

- Dr. Gizmosekhara megjavította szegény, szerencsétlen, bajba jutott számítógépet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről.
Hazatérvén hosszú zarándok útjáról, hideg fogadtatásban volt része, mivel majd' megfagyott a tulajdon szobájában. Később kutyája, Lupabanji kishíján leharapta jobb kezének középső ujját, miközben Negroshivát próbálta leoperálni szeretett gazdájáról.

Szeretem javítgatni a gépeket. Kár, hogy a sajátomat még mindig nem sikerült, pedig már Tuvok mester és Dr. Neb is átvizsgálta. No, de ha 2 infós nem jön rá a hibára, akkor tényleg szervíz...
Ó... Negró mindig szekált, Lupa meg marta, csípte, rúgta ahol érte.... Néha mellé ment és engem mart meg.... Azon a régi szép idők, mikor még Negrócska megvolt :D:D:D

- Gizmock Holmes barátja, Nichyeson megtalálta Gizmock lassan két hónappal ezelőtt elrejtett csokoládéit. Gizmock meghálálván Nichyeson szolgálatait, nem testvériesen, hanem fele - fele arányban elosztotta vele a csokoládét.

Összegyűjtöttem egy valag Milka csokit, amit aztán a hugom elől úgy elrejtettem, hogy aztán én sem találtam meg. Végül -tényleg- majdnem 2 hónap múlva előkerült. A sors fintora, hogy hugom találta meg, pedig pont előle rejtettem el. :D:D
Mindegy, megosztoztunk a zsákmányon :D:D:D:D


Egyébként ezek a nevek nem tudom honnan jöttek.... Már nem emlékszem, mi járt a fejemben akkor. :D:D

10 megjegyzés:

  1. Erre emlékszem :D Azt hittem george baba hagyta itt vagyis ott azt a sok jóót... :D ezért akartam megosztani veled a zsákmányt :o)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg miket nem találsz egy álmatlan éjszakán! :-D

    VálaszTörlés
  3. Andi! Írtam egyébként az indáról. Ha érdekel, katt: http://gyuree85.blogspot.com/2010/06/indafotohu-velemeny.html

    VálaszTörlés
  4. Nicsjé: Nem, azt előled dugtam el :D Mindegy, előkerült és mint becsületes megtaláló, részesedést is kaptál :D:D

    Andi: Van, amikor ennél kreténebb bejegyzéseket is találok, pl amikor ezt is közzétettem (újra) olvastam még egyet, amitől majdnem lefordultam a székről. Az gáz, ha magamon röhögök? :D

    VálaszTörlés
  5. Gizmo: azt hiszem, időt kell szakítanom arra, hogy beleolvasgassak a régebbi posztjaidba :-D

    Gyuri: köszi, már pár nappal ezelőtt elolvastam (merthogy téged is gyakran nézegetlek), csak annyira kerek a történet, hogy nem kommenteltem hozzá.

    VálaszTörlés
  6. Ja, most látom, hogy kérdeztél, én is zizi vagyok ma... Egyáltalán nem gáz, ha magadon nevetsz, állítólag az intelligencia egyik ismérve, ha valaki jókat tud vihogni saját magán.

    VálaszTörlés
  7. Andi: Kössz, kommentelhetsz ám nyugodtan. :p A képeimet is, fikázni is lehet, ettől fejlődik az ember. :)

    Eszter: Én is röhögök magamon, néha... :D Szal szerintem az jó, ha neked is poénos a saját hülyeséged. :D Ja, és kössz a linket.

    VálaszTörlés
  8. Gyuri: fikázni nem szokásom, de majd hétvégén szakítok időt, aztán jól odakommentelgetek neked :-P Egyébként végigfutottam már a fotóidon, van közöttük néhány, ami megfogott.
    (És hogy erről miért a tesód blogján beszélgetünk, az is rejtély... :-D)

    VálaszTörlés
  9. Itt volt üre lap biztos... háhááá

    A fikázást nem teljesen negatív értelemben mondtam, de javítok. :) A negatív kritika is épít, szívesen venném. :) :D

    VálaszTörlés
  10. Nem vagyok szakember, és egészen egyéni ízlésem tud lenni. Ha ezt vállalod... :-)

    VálaszTörlés