2010. március 16., kedd

@_@

Ma éjjel se aludtam, de ez az egész Dr. House hibája. >:(

Ehelyett megint túladagoltam magam kávéval. Nem baj, majd alszom este XD Feltéve, ha túlélem a napot.

Szándékomban áll elmenni a tecsóba, bár tej az van bőven, de semmi kaja féle.
És ha már a Camponában járok, veszek némi legális drogot is a helyi patikában. (Kifogytam a fájdalomcsillapítókból) Valamint ideje volna becserkésznem egy hajvágásra specializálódott homo sapiens-t is.

Jah, és ha már kénytelen vagyok elmenni a tecsóba: Körbelesek, hátha van hozzávaló a Titokzatos italhoz. Elég bonyolult neve van az egyik összetevőjének, még nem találkoztam ilyennel.Egyéb történések: Valami rút görcs állt a bal talpamba, köszönhetően az elcseszett pózoknak, amiket levágtam film nézés közben. Egész éjjel sántikáltam, mire a 4. kávé elkészítése alkalmával végre elmúlt.
Lehet, hogy megijedt a gonosz mikrohullámú sütőtől. ------ Azt hiszem, tényleg sok volt a kávé, pedig nem csinálom őket erősre, mégis minden szót hatszor elírok. Kissé nehézkes így az írás.Ó mi borzalom, fogytán a sósperecem!!! És a 10. kávém is a végét járja. Ezzel egyetemben én is.

Lupusom van, Vaszkulitiszem, Autoimmun betegségem, és ráadásként még tumorom is van, tudni illik a Dr, House-ban minden második beteg a fent említettek valamelyikében szenved.

Jó hír, hogy én szimplán csak hülye vagyok, úgyhogy most elmegyek és mindenki örömére vásárolok egy jót.

Éljen!

1 megjegyzés: